HATAY / DEFNE - Necmi Asfuroğlu Anadolu Lisesi

Diyap Büyükaşık yine Hatay Birincisi

DİYAP BÜYÜKAŞIK YİNE HATAY BİRİNCİSİ

Hatay Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlediği Okul Sporları Gençler Satranç İl Birinciliği Turnuvası 04.03.2013 ile 06.03.2013 tarihleri arasında Antakya Öğretmen Evi'nde düzenlendi. Hatay genelindeki bütün liselerin toplam 208 öğrenci ile katıldığı bu turnuvada okulumuz 11/A sınıfından Diyap BÜYÜKAŞIK geçen turnuvalarda olduğu gibi bu yılda birinciliği kimseye kaptırmadı.7 Tur üzerinden yapılan turnuvada maçlarının tamamını kazanarak hem Hatay Gençler Satranç İl Birincisi unvanını korudu hem de bu yıl düzenlenecek Türkiye Gençler Satranç İl Birinciliği Turnuvasında ilimizi temsil etme hakkını kazandı.24 öğrenci ile katıldığımız bu turnuvada 11/C sınıfından Taylan AZAZİ 6 Puanla 2. İle aynı puana sahip olmasına rağmen averajla 7.olarak okulumuzu başarı ile temsil etmiştir. Turnuvaya katılan bütün öğrencilerimize teşekkür eder, başarılarının ileriki yıllarda da devamını dileriz.

ANTAKYA NECMİ ASFUROĞLU ANADOLU LİSESİ SATRANÇ KULÜBÜ

Satranç 1.