Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın

Bu toprak, bir devrin battığı yerdir.

Eğil de kulak ver, bu sessiz yığın

Bir vatan kalbinin attığı yerdir.

Şbt

2023-2024 ÖĞRETİM YILI OKULLARARASI MAHALLİ HATAY GENÇLER SATRANÇ YARIŞMASINDA GENELDE 6. KIZLARDA 1. VE 3. OLDUK

Şbt

Değerli Öğrencilerimiz, Okulumuzda YKS başvuruları yapılmaktadır. Okulumuz ÖSYM Başvuru Merkezi olduğundan, başvuru ile ilgili problem yaşamamak adına başvurularınızı son güne bırakmayınız.

2024 YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI SINAVI (YKS) KILAVUZU için tıklayınız.

Şbt

Genç hayat vakfı tanıtımı ve faaliyetleri ile ilgili bilgilendirme.

Vakıf bünyesinde gerçekleştirilen ebeveyn eğitimi gerçekleştirildi.

Ara

Defne İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Kemal Gülistan okulumuzu ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Ziyaret esnasında Okul Müdürümüz sayın Ali Mansuroğlu'ndan okulun durumu ve ihtiyaçları hakkında bilgiler alan, öğretmen ve öğrencilerimizin isteklerini de dinleyen İlçe Milli Eğitim Müdürümüze desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ara

07.12.2023 Perşembe günü saat 11.00-12.00 arasında 1.Dönem 1. Veli Toplantısı yapılacaktır.

Ara

İlk maçta Doğuş Kolejini, 2. maçta Ted Kolejini, 3.maçta Defne Anadolu Lisesini üst üste yenip namağlup olarak Antakya şampiyonluğuna ulaşan Erkek Basketbol takımımızı tebrik ediyoruz...

Ara

Okulumuzun Görsel Sanatlar Öğretmeni *Ebru Yüce* rehberliğinde dönem başı kolay bulunur malzemelerle *çizgisel kompozisyon* çalışması yapıldı.

Değerli Öğretmenimize ve çalışmaya katkı sunan sevgili öğrencilerimize *Necmi Asfuroğlu A. L. ailesi* olarak teşekkür ediyoruz.

Cumhuriyetimiz 100 Yaşında. Yaşasın Cumhuriyet.

Ders Programını indirmek için linke tıklayınız