Necmi Asfuroğlu Anadolu Lisesi 2016 Erasmus+ Let The Science Discover Us Projesi Tanıtımı

2016 ERASMUS+ LET THE SCIENCE DISCOVER US PROJESİ

Necmi Asfuroğlu Anadolu Lisesi(Koordinatör Okul) 2016 Erasmus+ Let The Science Discover Us projesi okulumuz öğrenci ve öğretmenlerine tanıtıldı. Proje Koordinatörü Bilgisayar öğretmeni Mustafa AKINCI ve İngilizce öğretmeni Mehmet SUSAM sunumda projenin tanımı, amaçları ve etkinlikleri hakkında bilgi verdi. Proje kapsamında ortak ülkeler arasında karşılıklı ziyaretler öğretmen ve öğrencilerimiz tarafından heyecanla karşılandı. Sunumun belli bölümü soru-cevap şeklinde geçmiştir. Bu bölümde özellikle fen bilimleri ve günlük hayattaki önemi hakkında öğrencilerin farkındalığının arttığı gözlemlenmiştir. Ayrıca okulumuzun yürüttüğü E-twinning projeleri hakkında da bilgi verildi. İlerleyen zamanlarda projemizin velilerimize ve çevre okullara tanıtımları olacaktır.

Yayın: 19.10.2016 - Güncelleme: 05.12.2019 00:29 - Görüntülenme: 855