T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
HATAY / DEFNE - Necmi Asfuroğlu Anadolu Lisesi

Ankara eTwinning Ulusal Destek Servisi Ekibi Okulumuzu Ziyaret Etti

Ankara eTwinning Ulusal Destek Servisi Ekibi Okulumuzu Ziyaret Etti

 

8 Temmuz 2021 Perşembe günü Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü eTwinning Türkiye Ulusal Destek Servisi'nden Mesleki ve Pedagojik Gelişim Sorumlusu Sayın Dr. Hülya BAL, İçerik ve Eğitim Sorumlusu Sayın Ertan KOCABAŞ, Portal Sorumlusu Sayın Zühal KAZANCI ve Hatay eTwinning İl Koordinatörü Sayın Ömer BEKTAŞ okulumuzu ziyaret ettiler.

Okulumuzun yürüttüğü eTwinning ve Erasmus+ proje çalışmaları hakkında Okul Müdürümüz Ömer Uğur AYDIN ve Bilişim Teknolojileri öğretmenimiz Mustafa AKINCI bilgiler verdi. Hatay İl Koordinatörü Sayın Ömer BEKTAŞ okulumuzun projeleri başarılı bir şekilde yürütülmesi sonucunda kazanılan Ulusal Kalite Etiketi, Avrupa Kalite Etiketi ve eTwinning School(Okul) Etiketi ödüllerine vurgu yaptı. Bu çalışmaların değerine dikkat çeken YEĞİTEK Ulusal Destek Servisi Uzmanı Dr. Hülya BAL Hatay'ı çok iyi temsil ettiğimizi dile getirdi.

Okul idaresi olarak Ankara'dan gelen misafirlerimize şükranlarımızı sunuyor ve bu tür projelerde emeği geçen öğretmenlerimize de teşekkür ediyoruz.

 

08-07-202108-07-2021

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 08.07.2021 - Güncelleme: 08.07.2021 16:30 - Görüntülenme: 403
  Beğen | 6  kişi beğendi