Mrt

13 Mart 2019 tarihinde saat 10:00da Nasa´da görevli Dr Umut YILDIZ ile ´´Derin Uzay Misyonlarıyla Bilim´´konulu e-Konferans düzenlenmiştir.Nasadaki son gelişmeler Mars gezegeni ile ilgili son çalışmalarla  canlı bilgilendirme toplantısına öğrencilerimiz çok yoğun ve etkin bir katılım sağlamıştır.

Mrt

Okulumuzda emniyet kemerinin önemi  alana konuşlandırılan Hatay Büyükşehir Belediyesine ait simülasyon aracıyla anlatılmaya çalışıldı.Emniyet kemeri önemiyle ilgili öncelikle öğrencilerimiz bilinçlendirildi.Kemersiz araç kullanımında olabilecekler anlatıldı Simülasyon aracına binen Öğretmenlerimiz İbrahim BİLMEZ ve Suat ÖZEN  emniyet kemerinin ne işe yaradığını simülasyon aracına bindikten sonra daha iyi anladığını ve bütün sürücülere trafiğe çıktıklarında emniyet kemerini takmadan yola çıkmamalarını tavsiye etti.